Thursday, June 13, 2013

Stijlicoon van de maand: Kendall & Kylie Jenner

Geen titel #9



De zussen uit California: Kendall Jenner & Kylie Jenner zijn hot in Amerika, en hier in Nederland beginnen steeds meer mensen de fashionista's te kennen! Sommige onder jullie zullen deze zussen vast wel kennen maar voor een aantal blijft het de vraag: 'Wie zijn dat dan? 


                    

Kendall & Kylie Jenner, halfzussen van de beroemde en beruchte Kim Kardashian, die regelmatig in het nieuws is. Al van jongs af aan groeien zij op met de bekendheid van de familie Kardashian en dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Toen Kylie 10 jaar was (nu 15 jaar) en Kendall 12 jaar (nu 18 jaar) begon de serie Keeping up with the Kardashians , waar je een kijkje in het leven van de familie Kardashian/Jenner krijgt.


Kendall Nicole Jenner

       
De oudste van de twee, model en 'West Coast Fashion Contributors'  voor het tijdschrift Seventeen. Op jonge leeftijd heeft ze al een passie voor fashion waardoor ze een contract krijgt bij Wilhelmina Models. Ze doet onder andere modellenwerk voor Forever 21, Teen Vogue, OPI en Woodies. 

Fashion en Kendall

    

Door haar lengte (rond de 1,78) is Kendall op jonge leeftijd begonnen met modellenwerk, ze heeft er altijd plezier in gehad. Haar stijl kan ik omschrijven als girly dus veel pastel kleuren en strakke jurkjes waar haar figuur goed in uitkomt. Kendall is bezig om steeds succesvoller te worden vorig jaar stond ze op de cover van Miss Vogue en Harpers Bazaar Arabia.

                         kendall jenner harpers bazaar arabia 2013

Get the look van Kendall Jenner

Kendall draagt in de zomer vaak shorts in allerlei kleuren, maxi dresses en schattige topjes. Get the look van Kendall hieronder!
Geen titel #10


Kylie Kristen Jenner

       
Kylie Jenner, de jongste dochter van Bruce Jenner en Kris Jenner. Vroeger was het modelbestaan niks voor Kylie. Alleen haar zus Kendall was erg bezig met model zijn. Later vond ze het best leuk om af en toe samen met haar zus model te staan voor een merk (bij bijvoorbeeld het merk Sears). Ook heeft ze samen met Kendall een Youtube pagina: Keeping up with kendall en kylie waar ze filmpjes posten van hun leven. Van de Kardashian familie is Kylie het meest actief op de app Keek (een app waar je 36 seconden filmpjes kan opnemen). 

De stijl van Kylie Jenner

Kylie's stijl is wat stoerder dan die van Kendall. Kylie draagt vaak shirts en andere kledingstukken van het merk MSFTS. Ook draagt ze graag beanies en veel zwart. Kendall en Kylie verschillen dus best erg als je kijkt naar hun kledingstijl. Misschien heeft Kylie wat meer durf qua kledingstijl. Kylie stond samen met haar zus model voor Chanel en Sherri Hill.








Get the look van Kylie Jenner

Geen titel #11



Pac-Sun collectie


Kendall Jenner - SoHo PacSun Pop-Up Shop
       



Dus houdt de zussen uit California in de gaten, want ze zijn op weg om it-girls te worden!



               VANAF VOLGENDE WEEK ELKE DAG KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS!

0 comments:

Post a Comment