Sunday, February 24, 2013

Stijlicoon: Miranda Kerr






Het leven van stijlicoon: Miranda Kerr is niet verkeerd. Ze verdiende in 2012 ruim 4 miljoen dollar voor klussen als Angel bij Victoria's Secret en de campagne van Mango. Ook heeft ze haar eigen biologische verzorgingslijn: Kora Organics opgestart. In 2011 trouwt ze met de knappe Orlando Bloom,  met wie ze zoontje Flynn heeft.


Deze Australische beauty weet hoe je een trend moet zetten en vind het heerlijk om alle straten onveilig te maken (o.a in Sydney,Los Angeles en New York) met een fashionable outfit aan. Ze werd als één van de eersten gespot in een geblokt jurkje (wat een trend is rond deze tijd) uit de collectie van Louis Vuitton. En laatst werd ze in een prachtige groene kanten jurk op een rode loper event gespot, wat vinden jullie er van ?






















Wat mij zo aantrekt aan Miranda's gevoel voor mode, dat ze steeds een andere kant van zichzelf laat zien door haar outfits. Van een vrouwelijke jurk tijdens de Golden Globes tot de New Yorkse stijl compleet met zoontje en stoere Isabel Marant sneakers.

"A girl should be two things classy and fabulous"
Miranda Kerr tijdens de Golden Globes.
Isabel Marant sneakers en zoontje Flynn





















Ooit zei ze in de Harpers Bazaar dat haar grootste voorbeeld op gebied van mode haar oma is.

  'Ze heeft me geleerd dat je niet stinkend rijk hoeft ze zijn om stijl te hebben. Het gaat er om dat je zelf de items stijlt en hoe je het draagt.'

Monday, February 11, 2013

Wishlist voor februari !







Februari zit vol met leuke evenementen en modeshows waar we op verheugen. De Grammy's en Baft- Awards  zijn net geweest en daar zaten weer hele mooie jurken, sieraden (zoals een ketting van miljoen gedragen door Carrie Underwood!) en prachtige haarcreaties ! Zie hierboven volgens ons de allermooiste jurk van de Grammy's van: ..... Rihanna! Ook de show van een van onze stijliconen Victoria Beckham was geweldig. Door alle modeshows die op komst zijn van de musthaves op dit moment, hebben we een wishlist samen gesteld.



Vrolijk het voorjaar ingaan met roze,oranje en bronzen blush. Nu je nog niet veel zon hebt gehad is het niet verkeerd om toch gezonde blosjes op je wangen te hebben. Deze mooie blush is van Maybelline Dream Bouncy.
Dit leuke mobielhoesje komt van een van onze favourite bloggers: The Blonde Salad.
Als ik op Instagram of bij andere blogs kijk zie ik vaak leuke mobielhoesjes. Zoals deze op de foto, mooi he ! 


Mooie zwarte pumps is what I need! Mijn oude zwarte pumps zijn nu helaas echt versleten dus het wordt tijd voor nieuwe. Deze pumps vond ik bij Nelly voor 49,99 euro.

Geblokte ruitjes, je ziet het onder andere bij de modeshows van Louis Vuitton, Jil Sander en Marc Jacobs. Stijlicoon Miranda Kerr werd in dit mooie exemplaar gezien.

Deze Celine bag moet elke fashionista in de walk-in closet hebben. Zelf wil
ik heel graag zo'n tas, sparen dus ;-)

Tuesday, February 5, 2013

Foto's van de maand: Januari




Januari, de maand van de goede voornemens om gezonder en beter te gaan leven maar ook een maand met veel sneeuw en kou waardoor iedereen fashionable over straat ging  met warme mutsen en shawls. We hebben onze leukste foto's van deze maand voor jullie op een rijtje gezet!

In Wenen zijn we de laatste dag  wat gaan drinken in deze hippe bar : Le  Loft. Met een drankje kon je genieten van het uitzicht over de hele stad omdat de bar op de 18e etage was!

Wij sprongen een gat in de lucht toen we de pageviews tot nu toe zagen. Iedereen heel erg bedankt dat jullie onze artikelen lezen! En we blijven zeker doorgaan, want bloggen bevalt ons goed. 

Een van onze favoriete films: The Hunger Games. Ik had hem in huis gehaald, en ik heb hem nu al een paar keer bekeken en wat blijft deze film leuk.We kunnen niet wachten tot het tweede deel! Wat vinden jullie van The Hunger Games?

Zie hoe mooi de kerstboom in de Bijenkorf Amsterdam is versierd. De Bijenkorf is voor mij één van de shopwalhalla's van Amsterdam. Als ik in Amsterdam ben loop ik altijd even naar binnen, gelijk naar de cosmetica- en vrouwen afdeling en tot slot een lunch helemaal boven in.

Deze quote van één van mijn favoriete film actrices Audrey Hepburn, deze quote kwam ik tegen op Weheartit (waar ik regelmatig even op kijk)  en vond ik een hele mooie !

We can't have enough sweets and delicious things ;-)

Op zo'n koude, winterse dag mag je jezelf best verwennen met een heerlijke lunch ! 
Vooral die mango smoothie, gezond en erg lekker.

We love to make pictures, we doen het bijna elke vakantie
Zie hoe schattig Hanna's ka