Sunday, February 24, 2013

Stijlicoon: Miranda Kerr






Het leven van stijlicoon: Miranda Kerr is niet verkeerd. Ze verdiende in 2012 ruim 4 miljoen dollar voor klussen als Angel bij Victoria's Secret en de campagne van Mango. Ook heeft ze haar eigen biologische verzorgingslijn: Kora Organics opgestart. In 2011 trouwt ze met de knappe Orlando Bloom,  met wie ze zoontje Flynn heeft.


Deze Australische beauty weet hoe je een trend moet zetten en vind het heerlijk om alle straten onveilig te maken (o.a in Sydney,Los Angeles en New York) met een fashionable outfit aan. Ze werd als één van de eersten gespot in een geblokt jurkje (wat een trend is rond deze tijd) uit de collectie van Louis Vuitton. En laatst werd ze in een prachtige groene kanten jurk op een rode loper event gespot, wat vinden jullie er van ?






















Wat mij zo aantrekt aan Miranda's gevoel voor mode, dat ze steeds een andere kant van zichzelf laat zien door haar outfits. Van een vrouwelijke jurk tijdens de Golden Globes tot de New Yorkse stijl compleet met zoontje en stoere Isabel Marant sneakers.

"A girl should be two things classy and fabulous"
Miranda Kerr tijdens de Golden Globes.
Isabel Marant sneakers en zoontje Flynn





















Ooit zei ze in de Harpers Bazaar dat haar grootste voorbeeld op gebied van mode haar oma is.

  'Ze heeft me geleerd dat je niet stinkend rijk hoeft ze zijn om stijl te hebben. Het gaat er om dat je zelf de items stijlt en hoe je het draagt.'

0 comments:

Post a Comment