Friday, March 29, 2013

Recept: Sinaasappel chocolade cupcakes



De meesten van jullie in Nederland hebben vandaag allemaal een extra vrije dag, het is namelijk Goede vrijdag ! Daarom speciaal een recept voor sinaasappel chocolade cupcakes om je dag wat op te vrolijken!!

 




Cupcakes, wie kent ze niet? In alle kleuren,soorten en maten kan je ze krijgen, het liefst zo zoet en mooi mogelijk. Shay Mitchell van Pretty Little Liars kan van dit gebakje niet afblijven en er is zelfs speciaal voor DKNY 3 cupcakes gemaakt voor de limited editions geuren van DKNY.

Maar nu terug naar het recept van de maand de chocolade sinaasappel cupcakes, om het lekker makkelijk te maken heb ik deze mix van de Gooische Banketbakker gekocht bij de Xenos. Je had verschillende soorten smaken maar deze leek mij erg lekker.




De benodigheden:
-een kom
-een mixer
-een oven
VOOR DE CUPCAKES
-Cupcake-mix (zit in het pak)
-1 ei
VOOR DE TOPPING
-200 gram boter
-1 pakje monchou
-Topping-mix(zit in het pak)
-2 eetlepels olie
-2 eetlepels melk


Doe de cupcake-mix en één ei in een kom en mix het tot een glad mengsel (zonder klontjes!)
Nadat je het beslag tot een glad mengsel hebt geklopt met een mixer,  vul de  vormpjes met het gladde mengsel. Doe het geheel in de oven op 180 graden ongeveer 20 minuten in de oven.
Als het goed is gaan de cupcakes bol staan en dan is dit ongeveer het resultaat! Wil je zeker weten of de cupcakes gaar zijn? Prik dan met een satéprikker in de cupcake, blijven er geen kruimels op de prikker vast zitten? Dan is de cupcake gaar.
Laat de cupcakes afkoelen en begin ondertussen met de botercréme te maken. Doe de boter,topping-mix,de monchou, de melk en de olie in één kom en mix het tot een luchtig geheel.
Uiteindelijk moet de topping er zou uit komen te zien! Doe daarna de botercremé in een spuitzak.
LET OP! Doe de botercrème niet gelijk op de cupcakes nadat ze klaar zijn, laat de cupcakes afkoelen voordat je de botercrème erover heen spuit. Tot slot voor de sier nog wat chocolade vlokken erover heen, en enjoy !!!!
En zie hier het resultaat! 
Fijne Pasen allemaal! XXX  Julia van BD & BT 

Thursday, March 21, 2013

Stijlicoon: Leighton Meester





Speciaal voor Nikki, een goede vriendin van me die over 4 uur eindelijk 16 jaar is, kies ik deze maand één van haar favoriete stijliconen: Leighton Meester!

Iedereen kent haar natuurlijk natuurlijk als de bitch Blair Waldorf uit de populaire serie Gossip Girl, die na 6 seizoenen helaas is geëindigd. In de draagt deze fashionista uit Florida op één opnamedag wel tientallen setjes met de allermooiste outfits van verschillende ontwerpers zoals Marchesa en Chanel. De Queen B kenmerkt zich in Gossip Girl aan haar haaraccessoires (hoedjes en haarbanden) er is zelfs speciaal iemand die al haar haaraccessoires ontwerpt!




















In het dagelijkse leven weet Leighton zich ook heel goed te kleden. Door Gossip Girl heeft ze natuurlijk wel een stijl ontwikkelt en daar veel van geleerd. Daarentegen was deze fashionista heel arm omdat ze is geboren in de gevangenis waar haar moeder vast zat, haar familie had weinig geld en ze droeg vaak goedkope broeken en truien.
Haar stijlicoon is net zoals velen Audrey Hepburn ze zegt in een interview:
I think the most wonderful thing about her is that she set a lot of trends and they were all about being modern yet having your own kind of look because you can be stylish and trendy all you want, but at the end of the day it`s about what you feel amazing in.

In Seventeen magazine ontdekken we dat ze dol is op tassen, omdat ze veel reist moet ze haar spullen overal mee naar toenemen. In haar tas zit onder andere een Ipod, een boek, handcrème en een sjaal om als een klein dekentje te gebruiken.

Ik denk dat ik haar bewonder door haar vriendelijkheid naar iedereen, ze houdt niet van de duurste items om te dragen en laat zien dat je met wat minder geld er ook nog fashionable uit kan zien!



                                     
WHO AM I? THAT'S A SECRET I NEVER TELL







YOU KNOW YOU LOVE ME, XOXO GOSSIP GIRL ;-)

Tuesday, March 12, 2013

Foto's van de maand februari






















De maand van de kou,sneeuw en ijs, het langzamerhand verlangen naar de lente en Valentijnsdag. Maar de talloze evenementen over de hele wereld was toch wel het beste van februari. Onder andere de Oscars met de prachtige Dior-jurk van Jennifer Lawrence, de London/Paris/Milan/New York fashion week (met één van onze favoriete outfits van Dolce & Gabbana) en de Golden Globes. Kijk hier onze leukste foto's van de maand februari!

Op februari was Rihanna jarig, nu ze weer terug is met Chris Brown heeft ze een nieuwe haarstijl genomen.Ik vind haar er nu een stuk beter uit zien en ze ziet er veel blijer uit nu ze weer terug is bij Chris Brown. 
De mobielstickers van Colourswitch zijn helemaal hip, en maakt je mobiel uniek. Helaas zijn de stickers alleen beschikbaar voor Ipad en Iphone. Maar dit alternatief van Ebay is ook heel erg leuk!
Deze gefrituurde oreo's moet iedereen een keer geprobeerd hebben. Wil je de gefrituurde oreo's zelf thuis maken,er komt binnenkort het recept op het blog.
Samen met mijn familie ben ik een dagje naar Haarlem geweest. Het is echt een heel schattig stadje met leuke unieke winkeltjes. Zo ook de Lush, een heel leuk zeepwinkeltje waar een vriendin van mij echt gek op is.
Ik moet een paar keer per maand koken of bakken, het is een hobby die ik heel graag doe. Vooral met vriendinnen is het heel gezellig om iets lekkers klaar te maken, zoals deze brownie van het merk Homemade. Het enige wat je hoeft te

Monday, March 11, 2013

Mobielhoesjes



Een vriendin van mij heeft een zwak voor mobielhoesjes, het liefst koopt ze er elke dag een. Toen ze laatst bij mij langs kwam had ze al haar leuke hoesjes meegenomen en het lijkt me wel leuk om die aan jullie te laten zien.


Deze mobielhoesjes zijn voor de LG optimus L5 en komen van ebay. Op ebay kosten deze hoesjes rond de 4 dollar per stuk, super goedkoop dus! Als eerste heeft ze een effen geel hoesje en een roze, die ik heel erg mooi vind:  

                          
Verder is er niet zo heel veel bijzonders aan deze hoesjes.
De volgende die ze heeft vind ik echt heel grappig, het is een spongebob hoesje:


Als je naar dit hoesje kijkt word je spontaan vrolijk, zo leuk ziet hij eruit!
Als derde heeft ze een hoesje waar zelfs pasjes bij in kunnen:


Je klikt je mobiel in het zwarte hoesje rechts, en dan heb je links zelfs nog ruimte voor een paar pasjes! Je kan dit hoesje makkelijk dicht vouwen en is daarom heel handig als je bijvoorbeeld gaat skiën.
And last but not least: een hoesje van Stitch van de tv serie lilo and stitch:
Ikzelf vind dit echt een geweldig hoesje! Het is wel een megagroot ding die je met geen mogelijkheid in je broekzak krijgt maar hij houdt wel heel lekker vast in je hand. Qua handigheid is dit dus niet het beste hoesje maar hij is zeker leuk en superschattig!

Wat vinden jullie van deze hoesjes? en hebben jullie zelf ook nog leuke hoesjes?