Thursday, March 21, 2013

Stijlicoon: Leighton Meester





Speciaal voor Nikki, een goede vriendin van me die over 4 uur eindelijk 16 jaar is, kies ik deze maand één van haar favoriete stijliconen: Leighton Meester!

Iedereen kent haar natuurlijk natuurlijk als de bitch Blair Waldorf uit de populaire serie Gossip Girl, die na 6 seizoenen helaas is geëindigd. In de draagt deze fashionista uit Florida op één opnamedag wel tientallen setjes met de allermooiste outfits van verschillende ontwerpers zoals Marchesa en Chanel. De Queen B kenmerkt zich in Gossip Girl aan haar haaraccessoires (hoedjes en haarbanden) er is zelfs speciaal iemand die al haar haaraccessoires ontwerpt!




















In het dagelijkse leven weet Leighton zich ook heel goed te kleden. Door Gossip Girl heeft ze natuurlijk wel een stijl ontwikkelt en daar veel van geleerd. Daarentegen was deze fashionista heel arm omdat ze is geboren in de gevangenis waar haar moeder vast zat, haar familie had weinig geld en ze droeg vaak goedkope broeken en truien.
Haar stijlicoon is net zoals velen Audrey Hepburn ze zegt in een interview:
I think the most wonderful thing about her is that she set a lot of trends and they were all about being modern yet having your own kind of look because you can be stylish and trendy all you want, but at the end of the day it`s about what you feel amazing in.

In Seventeen magazine ontdekken we dat ze dol is op tassen, omdat ze veel reist moet ze haar spullen overal mee naar toenemen. In haar tas zit onder andere een Ipod, een boek, handcrème en een sjaal om als een klein dekentje te gebruiken.

Ik denk dat ik haar bewonder door haar vriendelijkheid naar iedereen, ze houdt niet van de duurste items om te dragen en laat zien dat je met wat minder geld er ook nog fashionable uit kan zien!



                                     
WHO AM I? THAT'S A SECRET I NEVER TELL







YOU KNOW YOU LOVE ME, XOXO GOSSIP GIRL ;-)

0 comments:

Post a Comment