Tuesday, April 30, 2013

QDAY SPECIAL: outfits Maxima




Ben je vandaag al vroeg uit je bed om op de rommelmarkt cupcakes,sieraden of oude spullen te verkopen of zit je met spanning voor de tv te kijken naar de koningin? Vandaag is het eindelijk zo ver:  Koninginnedag! Op deze dag vieren we in Nederland met zijn allen de verjaardag van koningin Beatrix, overal hangen mensen de vlaggen uit en dragen ze oranje kleding. Maar deze Koninginnedag is wel heel bijzonder want we krijgen een nieuwe koning en koningin! Ik vind dat Maxima er altijd heel stijlvol uit ziet en ik ben ook erg benieuwd wat de toekomstige koningin bij de inhuldiging draagt! Wil jij soms het liefst haar kleren hebben? Wij hebben speciaal voor jullie een paar van Maxima's outfits op een rijtje gezet en daarnaast een lookalike outfit gemaakt. Enjoy!

Royal lookalike

M

Yellow
Maxima draagt veel van de Hollandse ontwerper Jan Taminiau, zoals het ontwerp dat ze van hem droeg gemaakt van een postzak. Ook Valentino, Max Mara en Graciela Naum vallen bij de prinses in de smaak. Maar wat gaat ze dragen bij de inhuldiging? Velen zeggen dat Maxima iets met geel en goud gaat dragen, ik ben benieuwd!


Monday, April 29, 2013

Taartinspiratie




Muffins, taarten, cupcakes, wie houdt er niet van? Beetje jammer dat ik niet zo creatief ben, dus alle geweldige taarten die ik vind op internet kan ik jammer genoeg niet namaken... 
Maar ik wil jullie wel de leukste taartenplaatjes laten zien die ik heb gevonden!



Ziet dit uiltje er niet ontzettend schattig en knuffelbaar uit?

Deze Spongebobtaart ziet er heel echt uit! Vooral de vliegende kwallen vind ik gaaf haha

                                                 
I really love this one. Ik bedoel, kijk naar de perfect gemaakte Mario en Toad of de planten uit de buizen.


Bij deze taart vind ik de structuur heel mooi, kijk bijvoorbeeld naar de haren van de beer of de spatten uit het water, het lijkt net echt! Ik zou hem bijna niet durven opeten.

Lekker classy en meisjesachtig, een pinktaart in de vorm van een bank

Als echte basketballer vind ik dit een geweldige taart die ik jullie wel even moest laten zien :)

Dit is echt een schattige taart, kijk naar die 'waterspatten' op de vloer en de lieve eendjes, adorable gewoon.

Deze donuttaart ziet er zo overheerlijk uit dat ik de neiging heb om hem in één keer op te eten.

Deze taart is echt gewoon geweldig. Ik ben echt een bloemetjesgek en hou van alles met bloemen. Deze taart past daar echt perfect bij en daar komt ook nog eens bij dat ik de roze kleur echt supermooi vind.

Nu komt de meest awesome taart:
Hoe geweldig?! Echt, ik kreeg een foto van deze taart van een vriendin doorgestuurd en het water liep me spontaan in de mond. Als ik jarig ben ga ik sowieso deze taart maken!























<

Friday, April 26, 2013

Shoplog: Only




Ein-del-lijk kreeg Groningen deze week een nieuwe winkel erbij namelijk de Only! De winkel was al een tijdje geleden opeens verdwenen maar gelukkig is er een gloednieuwe Only in de Herestraat deze week geopend. Ik ben denk ik al een paar jaar best fan van het merk, ze hebben vaak een superleuke collectie. De lente/zomer collectie van het merk bestaat uit opvallende truien,spijkerjasjes en schattige blousjes in neon kleuren. Dus zijn wij even langs gegaan op de openingsdag om te kijken of we nog wat leuks konden scoren.
En inderdaad wij zijn heel goed geslaagd!


Nieuwe items van Hanna


De lente is begonnen en dat merken wij ook aan het steeds warmer wordende weer. Een paar mensen beginnen echt al de zomer in hun kop te krijgen door shorts en slippers op straat te dragen. Maar volgens ons is dat nog een beetje overdreven. Daarom is het fijn om rond deze tijd van het jaar een lekkere warme sweater te kopen, maar om toch nog in de lente stemming te komen koop je de sweater wel in een fel kleurtje. Deze trui is lekker opvallend roze en je kan het bij veel dingen combineren. Maar vooral omdat de sweater erg lekker zit want er zit een soort laagje aan de binnenkant dat heel zacht is. De trui is maar 12,95 en is ook verkrijgbaar in de kleuren: donkerblauw, lichtblauw, grijs,groen en roze-rood.


En één van de trends van 2013, het mouwloze spijkerjasje. We spotten ze overal. En wat ons opviel was dat er heel veel varianten van een mouwloos spijkerjasje in de Only hing. En dan moet je er natuurlijk eentje meenemen want het staat overal zo goed bij en je kan het over bijvoorbeeld een t-shirt heen doen. Deze variant is 20 euro maar je hebt dus genoeg keus bij de Only qua mouwloze spijkerjasjes.

Nieuwe items van Julia


Ook ik ben zeer geslaagd in de Only. Bij de opening heb ik in de winkel rond gekeken maar ik wist niet zo goed wat ik moest kopen. Toen ben ik later met een vriendin nog een keer geweest en heb net zoals Hanna een trui gekocht. Alleen hij is niet in een fel kleurtje, en dat vind ik erg jammer. Maar deze zwart witte trui moest ik volgens vriendinnen gelijk doen want ze vonden het 'een Julia trui' en eerlijk gezegd ik ben ook verliefd op deze trui geworden.

 Ik had nodig een nieuwe lentejas nodig en daarom kreeg ik van mijn vader er een cadeau. Ik had bij mijn favoriete winkels al een beetje rondgekeken, en ging dus voor de derde keer ook even naar de Only. Daar spotte ik deze marineblauwe jas! Ik ben gek op streepjes, blauw en gouden knoopjes, kortom marine stijl waar Jean Paul Gaultier ook gek op is. Gelukkig vond mijn vader hem gelijk leuk, en mocht ik hem hebben!! Ik ben gek op deze jas omdat het een hele sportieve jas is die ook nog heel lekker zit. De jas is van stof en is maar 40 euro!



Herestraat 36
9711 LK Groningen



Hopelijk hebben jullie nu een beetje een indruk gekregen van welke stijl wij hebben op modegebied. De Only is zoals je ziet een erg leuke winkel en het keten zit door heel Nederland. Kortom genoeg redenen om even lekker te shoppen bij de Only voor nieuwe lente-en zomerkleding! Wij vonden het erg leuk om jullie wat meer te informeren wat wij shoppen! Wat vinden jullie, zullen we vaker een shoplog doen? Wij zouden het erg leuk vinden om tips te krijgen van jullie, om ons blog te verbeteren. Tot de volgende keer!

XOXO Hanna en Julia van Big dreams and beautiful taste :)

Tuesday, April 23, 2013

Recept: Gefrituurde oreo's


Oreo's in pannekoekenbeslag, als ik dit aan iemand vertel kijken ze me altijd heel vies aan. Ik weet het, het is geen logische combinatie maar ik dacht, ik probeer het een keer en het is echt verukkelijk! Ik raad iedereen het aan om een keer te proberen en vandaar dat ik vandaag graag wil laten zien hoe je deze heerlijke snack kan maken.

Een paar jaar geleden zag ik ergens een filmpje waarin ze gefrituurde oreo's maakten en toen dacht ik meteen: ooit moet ik deze nog een keer maken! Helaas was dat er toen nooit van gekomen, totdat een vriendin laatst tegen mij zei dat ze een leuk recept had gezien over gefrituurde oreo's en toen besloten we ze te maken.
Wat heb je nodig?
- Een pak pannekoekenbeslag
- Oreo koekjes 
- Een frituurpan of gewoon een pan met olie
Eigenlijk is het supersimpel om te maken, je pakt een oreo, doopt die in het pannekoekenbeslag en legt deze voorzichtig in de pan met olie. 






Je moet de oreo ongeveer 3 minuutjes laten liggen in het beslag, ondertussen moet je hem wel even omdraaien zodat hij aan allebei de kanten mooi bruin wordt. Als je hem eruit haalt, moet je hem even laten afkoelen en dan: opeten maar!!






Thursday, April 18, 2013

Shoplog Primark

De Primark, altijd als ik er binnen loop heb ik zo'n gevoel dat ik de hele winkel leeg MOET kopen, alleen al omdat het er zo ontzettend goedkoop is. Na een dagje Primarken is mijn rekening dan ook aardig geplunderd, na mijn laatste veroveringen in de Primark stond mijn rekening op 3 euro precies. Ik wil jullie graag mijn nieuwe aanwinsten laten zien, want ik ben er superblij mee!


Als eerste kocht ik dit shirtje
Aan de voorkant is dit een heel lieflijk shirtje en ik viel dan ook meteen voor de print; bloemetjes, daar ben ik echt gek op! Wat dit shirtje zo speciaal maakt is de achterkant, want die is zoals je op deze foto ziet een stuk langer dan de voorkant en je kan er zo doorheen kijken! Ik had het leuker gevonden als de achterkant gewoon normaal was geweest maar dit is wel weer een keer wat anders dan anders dus ik vind het een heel leuk shirtje!dit shirtje kostte me 8 euro.
Omdat ik zomerkleren ging shoppen heb ik allerlei soorten blousjes gekocht, van deze was ik meteen fan, en hij kostte maar 8 euro:
Ik hou namelijk echt heel erg van kant in kleren en dit kant bij de schouders vind ik echt heel erg mooi. Ook de stof voelt heel lekker zacht aan en het blousje kan overal bij gecombineerd worden dus heel erg praktisch.
Vervolgens kocht ik twee dezelfde blousjes in verschillende kleuren, wat ik pas achteraf doorhad, maar dat was natuurlijk geen probleem. Ik vind ze wel heel gaaf want ze zijn lekker luchtig en je kan je outfit afmaken met leuke gekleurde accessoires. Deze 2 kostten per stuk 8 euro.
 

En dan de pyjamas van de Primark, iedereen heeft het er altijd over. Bij de Primark hebben ze altijd geweldige pyjamas, met donuts of met planeten, keus genoeg en dat ook nog eens voor 8 euro! Ik heb een pyjama gekocht waarop staat: spread the love, en dan met een pot jam erop. Ik vond de print op het broekje zo leuk! 
Ook kocht ik dit shirtje, gewoon een basic kleurtje maar wel een mooi luchtig model die je overal bij kan combineren, gewoon handig om te hebben. Deze kostte 8 euro.
Dat was het qua kleding maar de sieraden bij de Primark zijn ook altijd zo lekker goedkoop dus daar heb ik ook nog wat dingetjes van meegenomen:
Als eerste zag ik de zalmroze, die 4 euro kostten, en toen later vond ik de paarse en de zwarte ook, die allebei maar 1 euro per stuk waren. Voor 1 euro kan je die natuurlijk niet laten liggen.
Ook dit nagellaksetje kostte me maar 1 euro en de blauwe zonnebril was maar 1,50. Ik hou van zonnebrillen en het liefst kocht ik ze allemaal maar ik heb me ingehouden. De ring was 2 euro en de lipbalm 1,50. 
And last but not least: deze supergeweldige koeiensokken! Ik vind ze echt heel erg gaaf, en voor 3 euro kon ik er echt geen nee tegen zeggen. Ze zitten ook nog eens heerlijk.
Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden, ik vond het in ieder geval leuk om te maken.











Monday, April 15, 2013

Stylereport @Coachella

Wat voor Nederlanders Pinkpop en Lowlands is is voor de Amerikanen Coachella. Tijdens dit driedaagse-evenement spot je ontzettend veel sterren in vrolijke outfits en hoor je de leukste muziek. Het is dus echt the place 2 be om naar toe te gaan in California. Hier speciaal een stylereport van de leukste outfits van de celebs tijdens dit evenement.





















Onze favoriet: de outfits van het Victoria's secret model Allesandra Ambrosio. Het Braziliaanse model weet hoe je dingen combineert, wij zijn vooral gek op de gekleurde armbandjes, de flaphoed en de zonnebril (die laatste ga  je deze zomer veel spotten). En last but not least het felgekleurde roze broekje dat het model aan heeft!


 Katy Perry weet hoe je moet opvallen en dat bewijst ze in dit outfit. Je moet een flinke boost zelfvertrouwen hebben om dit te dragen want je valt erg op! Maar ik vind haar stijl geweldig.

 Vooral het high-waist broekje van de actrice Emma Roberts staat haar erg goed. En daar spotten we weer de musthave bril van deze zomer. Emma weet dus wat de laatste trends zijn.
 Actrice Ashley Benson staat bekend om haar stoere stijl. De pet vind ik geweldig en ze combineert de pet goed met haar gescheurde broek. Ze past perfect bij de feestgangers van Coachella heel nonchalant en stoer.

Model Diane Kruger is nu helemaal hot in Amerika, ze is op dit moment het gezicht van Chanel. En Diane weet als geen ander wat je naar Coachella moet dragen. Ik ben vooral gek op haar shorts die ze goed combineert met haar laarzen. Laarzen op Coachella zijn ontzettend handig omdat het er vaak modderig kan zijn.
 Elk jaar spotten we ook Hilary Duff op Coachella. Haar stijl is niet zo opvallend maar ze weet wat de laatste trends zijn, want we spotten bij haar ook de zonnebril die hot is.
De flaphoed doet het ook erg goed want het ziet er leuk uit en het beschermt je tegen de zon!

 Één van mijn stijliconen: Vanessa Hudgens. Ze komt denk ik de laatste tijd elk jaar op Coachella. Deze keer was haar zusje Stella Hudgens en vriendje mee. Ze weet wat fashion is en heeft op het Coachella-festival vaak hippie-achtige kleding aan (dan moet je denken aan een maxi-skirt en een ronde zonnebril).

 Tot slot de Hills-ster Audrina Padridge. Samen met Whitney Port maakt ze Coachella onveilig in deze outfit. Vooral haar schoenen zijn comfy en ik ben gek op de hoed!
Ben je een keer in Amerika rond deze tijd? Bezoek dan zeker Coachella je spot er celeberties en je kan genieten van de muziek. Hier nog een paar tips om je outfit Coachella proof te maken!

TIPS:
1 Draag iets op je hoofd een stoere pet of een mooie flaphoed.
2 Een zonnebril is ook een must omdat de zon daar erg fel kan zijn
3 Rokjes, jurkjes of shorts je kan ze allemaal aandoen want de temperatuur kan oplopen tot 38 graden!
4 Schoenen die vies kunnen worden want het kan daar modderig zijn. Dus doe je allstars aan of je regenlaarzen.
5 Zonnebrand! Meenemen en goed insmeren dat is heel belangrijk!!!!!

XOXO
  

Sunday, April 14, 2013

Foto's van de maand: maart

                    


Eindelijk begon in maart het zonnetje hier en daar al door te breken, je moest nog steeds je warme outfit aan trekken want soms was de temperatuur onder 0.  Op gebied van mode was er van 26 februari tot 5 maart: De Paris Fashion Week waar we o.a de mooiste creaties van Hermes, Chanel en Yves Saint Laurent te zien kregen. Cara Delevingne, één van de populairste modellen op dit moment droeg dit prachtige outfit bij de show van Yves Saint Laurent. Op 21 maart was het eindelijk officieel lente, en je kreeg gelijk een lentegevoel. In  in deze maand  hebben wij weer leuke dingen meegemaakt waar we speciaal voor jullie een fotoreportage van hebben gemaakt.


The sun makes us happy, jullie ook? Daarom kunnen wij er geen genoeg van krijgen om in de zon te zitten en foto's te maken. Hier een paar zonnige foto's.




























Macarons is en blijft onze favoriet, van dit lekkere koekje kunnen we geen genoeg krijgen. Als jullie ons blog volgen en lezen weten jullie dat we een tijd geleden een DIY macarons maken hebben opgezet!  Maar deze macarons komen gewoon van de V&D hoor ;-)



In een lui weekend met je laptop op schoot oude afleveringen van Echte Gooische meisjes kijken! Regelmatig kijk ik op Rtl gemist leuke series terug zoals één van mijn favorieten de Echte Gooische meisjes, een aanrader als je van Gooische vrouwen houd.

Op de bovenste etage van de V&D uitkijken op de stad met een kopje warme chocolademelk is toch heerlijk? Doordat de V&D ontzettend veel leuke verdiepingen en spullen heeft kan je er uren rondneuzen, een tip is hakken passen samen met een vriendin als je echt wil lachen of kijken bij het schattige servies en musthaves van Blond Amsterdam.

Ik had mosselen nog nooit geprobeerd, en eerlijk gezegd leek het mij ook heel vies. Door een vriendin ben ik overgehaald om het een keer te proberen dus heeft mijn moeder ze gelijk in huis gehaald. En het was heel lekker, het smaakte naar vis en ik ga het heel snel weer eten.


Één van de allerlekkerste geurtjes die er bestaan: Daisy van Marc Jacobs. Het heeft zo'n lekkere zoetige, frisse geur dat ik spontaan zin heb in de zomer. De ingrediënten bestaan onder andere uit witte magrietjes en violen. Aan de parfum hangt wel een prijskaartje, voor een fles 75 euro maar dan ruik je voor een lange tijd heel lekker :)

Milka Oreo ligt sinds kort ook in de schappen bij de Albert Heijn en dan moet ik hem natuurlijk wel even testen! Hou je van chocolade met koekjes en room erin dan is het zeker een aanrader.


Ik weet niet of iemand de ijsjeswinkel Toscane kent maar wisten jullie dat je een ijscokar kan bestellen met daarin je 3 favoriete smaken thuis bezorgd? Een vriendin van mij Nikki werd 16 en haar ouders hadden als verassing zo'n ijscocar besteld. Ideaal voor een feest en je kan nog dagen genieten van dit lekkere ijs. 

Op sommige momenten was het zelfs onder 0, daarom is het fijn om met een kop warme chocolademelk op de bank te zitten.
Chips kan je ook zelf maken, namelijk uit de magnetron! Alleen deze chips is mislukt in de oven. Jammer!

Het is niet iets dat over datum is want het ziet er nogal gek uit. Het is de kleurstof voor de cupcakes!
 En dit is het resultaat van de cupcakes, wat versiering erop en klaar! Krijgen jullie spontaan
                              ook zin in de lente?
De quote van de maand die ik op Ilovefashionnews vond deze quote waar ik het totaal mee eens ben! Josh Veldhuizen, de vrouw achter het succesvolle kledingsmerk Josh V, had deze quote gepost. Dus durf jezelf te zijn en wees blij hoe je bent !

Bij de Kruidvat zijn vaak voordeelbakken waar je voor weinig geld nog leuke make-up spulletjes kan halen. Deze geelachtige Catrice nagellak, metaalblauwe Miss Sporty nagellak en de korale Essence nagellak zijn erg leuk voor deze zomer.
Sieraden op Ebay bestellen is een must. Deze ring heeft Hanna onder andere besteld op de site. Wij zijn heel benieuwd hoe de sieraden in het echt zijn en we schrijven er binnenkort een review over.

Een heerlijke muffin bij de Hema ;-)

Één van Hanna's favoriete bezigheden is haar nagels lakken, en ik vind dat ze dit erg goed kan! Zie deze leuke snorren op haar nagels, ik vind het erg goed gelukt!

De laatste week van maart had ik een middeleeuwen projectweek op school waar we een workshop moesten volgen. Ik koos natuurlijk voor mode omdat ik altijd al iets heb met mode, ik volg de trends en ben dol op shoppen. Ik kan denk ik  niet heel goed met een naaimachine overweg maar gelukkig moesten we een tasje maken. Het moest natuurlijk wel iets middeleeuws zijn dus ik heb geprobeerd om er iets moois van te maken.

XXX Julia van Bd& Bt