Monday, April 15, 2013

Stylereport @Coachella

Wat voor Nederlanders Pinkpop en Lowlands is is voor de Amerikanen Coachella. Tijdens dit driedaagse-evenement spot je ontzettend veel sterren in vrolijke outfits en hoor je de leukste muziek. Het is dus echt the place 2 be om naar toe te gaan in California. Hier speciaal een stylereport van de leukste outfits van de celebs tijdens dit evenement.





















Onze favoriet: de outfits van het Victoria's secret model Allesandra Ambrosio. Het Braziliaanse model weet hoe je dingen combineert, wij zijn vooral gek op de gekleurde armbandjes, de flaphoed en de zonnebril (die laatste ga  je deze zomer veel spotten). En last but not least het felgekleurde roze broekje dat het model aan heeft!


 Katy Perry weet hoe je moet opvallen en dat bewijst ze in dit outfit. Je moet een flinke boost zelfvertrouwen hebben om dit te dragen want je valt erg op! Maar ik vind haar stijl geweldig.

 Vooral het high-waist broekje van de actrice Emma Roberts staat haar erg goed. En daar spotten we weer de musthave bril van deze zomer. Emma weet dus wat de laatste trends zijn.
 Actrice Ashley Benson staat bekend om haar stoere stijl. De pet vind ik geweldig en ze combineert de pet goed met haar gescheurde broek. Ze past perfect bij de feestgangers van Coachella heel nonchalant en stoer.

Model Diane Kruger is nu helemaal hot in Amerika, ze is op dit moment het gezicht van Chanel. En Diane weet als geen ander wat je naar Coachella moet dragen. Ik ben vooral gek op haar shorts die ze goed combineert met haar laarzen. Laarzen op Coachella zijn ontzettend handig omdat het er vaak modderig kan zijn.
 Elk jaar spotten we ook Hilary Duff op Coachella. Haar stijl is niet zo opvallend maar ze weet wat de laatste trends zijn, want we spotten bij haar ook de zonnebril die hot is.
De flaphoed doet het ook erg goed want het ziet er leuk uit en het beschermt je tegen de zon!

 Één van mijn stijliconen: Vanessa Hudgens. Ze komt denk ik de laatste tijd elk jaar op Coachella. Deze keer was haar zusje Stella Hudgens en vriendje mee. Ze weet wat fashion is en heeft op het Coachella-festival vaak hippie-achtige kleding aan (dan moet je denken aan een maxi-skirt en een ronde zonnebril).

 Tot slot de Hills-ster Audrina Padridge. Samen met Whitney Port maakt ze Coachella onveilig in deze outfit. Vooral haar schoenen zijn comfy en ik ben gek op de hoed!
Ben je een keer in Amerika rond deze tijd? Bezoek dan zeker Coachella je spot er celeberties en je kan genieten van de muziek. Hier nog een paar tips om je outfit Coachella proof te maken!

TIPS:
1 Draag iets op je hoofd een stoere pet of een mooie flaphoed.
2 Een zonnebril is ook een must omdat de zon daar erg fel kan zijn
3 Rokjes, jurkjes of shorts je kan ze allemaal aandoen want de temperatuur kan oplopen tot 38 graden!
4 Schoenen die vies kunnen worden want het kan daar modderig zijn. Dus doe je allstars aan of je regenlaarzen.
5 Zonnebrand! Meenemen en goed insmeren dat is heel belangrijk!!!!!

XOXO
  

0 comments:

Post a Comment