Thursday, January 31, 2013

Stumbleupon.com





Je kent het wel, van die luie zondagmiddagen dat je de hele dag op je kamer achter de computer zit om leuke blogs en grappige sites op te zoeken. Omdat het net vakantie is geweest had ik genoeg tijd om hele dagen op internet te zitten en heb een heel leuke site gevonden die ik graag aan jullie wil laten, zien want stumbleupon is echt een site waar je de hele dag op kan kijken.


Stumbleupon.com is een website waarop je je interesses in kan vullen, en waarvan de site dan websites met jouw interesses opzoekt. Je kan kiezen uit bijvoorbeeld: beauty, shopping en teen life maar ook uit paranormal, exotic pets en mythology, oftewel voor iedereen wel iets leuks. Als je jouw keuzes hebt ingevuld gaat stumbleupon websites zoeken met die onderwerpen die jij als favoriet hebt aangeklikt. Ben je klaar met een pagina? dan klik je gewoon op 'stumble' en je krijgt een nieuwe site met jouw favorieten voorgeschoteld. Plezier gegarandeerd.

Ik wil jullie een paar leuke sites laten zien die ik heb gevonden op stumbleupon.com:

http://www.stumbleupon.com/su/5bNMKn/:6q95HkF1:SKUdY8m4/wwww.inbflat.net/
Toen ik eerst op deze site kwam vroeg me af wat het was maar nadat ik de instructie had gelezen en een paar filmpjes tegelijk aanklikte klonken er opeens allemaal instrumenten samen en het verrassendst was; het klonk nog best goed ook nog! Deze site moet je echt een keer proberen.


Dit filmpje is meer grappig bedoeld. Ik vond het wel leuk om te zien dat als je alleen maar je adres invult, je een heel filmpje kreeg met google streetview afbeeldingen, grappig om te zien.


Bij deze post zitten zulke leuke foto's dat ik deze wel aan jullie moet laten zien! Vooral deze vond ik erg leuk:



En last but not least deze site over huisinrichtingen. Ja, het klinkt saai maar toen ik deze mooie plaatjes zag werd ik helemaal enthousiast, ik wil ook zo'n knus hoekje in mijn eigen huis!

Wat vinden jullie van deze site? en hebben jullie zelf nog leuke sites gevonden? laat het ons weten!

Saturday, January 26, 2013

Recept: Macarons




Blair Waldorf uit de serie Gossip Girl is er gek op, en één van m'n favoriete Franse koekjes: macarons! De macaron bestaat uit twee luchtige koekjes aan elkaar geplakt met een vulling. Het komt uit Parijs en is bedacht door de bakker Pierre Ladurée. Hier het recept voor macarons en hoe ze dat zeggen in la France: c'est delicieux!



Ik heb deze macaron mix in Frankrijk gekocht, maar je kan de mix ook bij de Xenos en Action kopen!!


                                                                        Stap 1


Begin met 2 eieren het eiwit en eigeel te scheiden. Je hebt alleen het eiwit nodig. Dan klop je het eiwit in een kom meteen mixer totdat het wit schuimig is. 






                 

         Stap 2                                                                         
        >>>>>



Doe het opgeklopte eiwit en de macaron mix in een kom en schep dit om met een houten lepel tot een glad mengsel.

                                                                       Stap 3


Je kan het macaron mengsel het beste in een spuitzak doen en in kleine bolletjes op bakpapier spuiten. Ik heb het met een lepel gedaan en dat werd een beetje een kliederboel :-)

Stap 4
Kijk op het pak hoelang de macarons in de oven moeten. Bij mij moest de oven eerst op
50 graden 20 minuten en daarna 150 graden 20 minuten.
En dit is het resultaat. Ze zijn echt mierzoet maar superlekker!







                                                           Bon appétit !

Monday, January 21, 2013

New: Six cosmetics

De Six kennen jullie natuurlijk allemaal van de supercoole sieraden die ze verkopen. Maar sinds kort heeft deze accessoirewinkel een nieuwe lijn erbij, namelijk six cosmetics! Deze flesjes handcreme zagen er zo lief uit dat ik ze gewoon niet kon laten liggen en ik schrijf er graag een review over voor jullie!




Droge handen in de winter, wie heeft er geen last van? Ik in ieder geval heel erg dus ik heb altijd standaard een tube handcreme in mijn tas zitten. Toen ik in de Six tegen deze schattige tubetjes aanliep kon ik ze niet laten liggen. Wel vond ik ze een beetje prijzig want voor deze 3 kleine tubetjes heb ik 6,95 betaald, maar ik had het er voor over. De dop van de tubetjes draait heel makkelijk eraf en is heel handig. Wel moet je uitkijken dat je niet te hard knijpt in de tube want er komt al snel teveel handcreme uit. De creme smeert heel lekker uit op je hand en ruikt ook nog eens superlekker. 

Mijn favoriet is de geur Honeysuckle. Deze geur kan ik niet zo goed beschrijven maar als ik hem ruik moet ik gelijk aan de lente denken.  

Op mijn nummer 2 komt de geur Wild Rose. Deze geur is heel lekker en fris en doet me ook meteen denken aan rozen. 

Op de laatste plaats in mijn top 3 komt Vanilla. Niet dat deze geur niet lekker is maar als ik moest kiezen is dit mijn minst favoriete, ik denk ook omdat Vanilla al zo'n standaard geur is. Dit klinkt misschien heel raar maar als je Vanilla opdoet, ruikt het net nar koekjesdeeg, je krijgt er gewoon spontaan honger van. Ook de Vanilla is dus goedgekeurd :)


Deze handcremetjes zijn echte aanraders omdat ze superlekker ruiken en zo klein zijn dat ze makkelijk in je tas passen!



Monday, January 14, 2013

Instagram celebrities

Je foto's met de hele wereld delen, everyone loves it. Steeds meer beroemdheden gaan het fotobewerk-programma Instagram gebruiken, en dat vinden wij niet vervelend om een kijkje te nemen in het leven van een bekende celebrity. Hier de leukste celebs die Instagram gebruikers op een rijtje!



Doutzen Kroes post veel prachtige foto's van haar fotoshoots, haar cute zoontje en mooie bestemmingen (doutzenkroes1
Actrice Zooey Deschanel post veel foto's van haar nagels, we love that! (zooeydeschanel)

Hier zullen de beliebers heel blij mee zijn Justin Bieber op Instagram! (justinbieber)


De pagina van Zac Efron staat vol met foto's van zichzelf (dat is niet verkeerd :)

Op het account van Béyonce Knowles vind je mooie pics van haar zoontje, man en zichzelf (baddiebey)


De populairste gebruiker Kim Kardashian, een kijkje in haar leven hoewel je dat al krijgt in Keeping up with the kardashians.

Één van de knapste mannen van the world Channing Tatum, alleen hopen we nog stiekem dat we wat meer van foto's van zijn sixpack maakt ;-) (channingtatumunwrapped)

Een van de it-girls Vanessa Hudgens moet natuurlijk met de trend meedoen, dus enjoy haar pagina vol met grappige, leuke foto's van alles en nog wat! (VanessaHudgens)

Van foto's met One Direction tot grappige pics met zijn vrienden en familie (harrystyles)

Veel gewaagde pics van Rihanna, haar vakantie's, quotes en pikante foto's komen vaak in beeld (badgalriri)

Saturday, January 12, 2013

Review: NYC smoky topcoat

I admit, ik ben een nagellakverslaafde. Ik heb ondertussen rond de 60 lakjes in mijn collectie en nog steeds zie ik zoveel leuke nieuwe kleuren! Zoals deze, de rocky muse topcoat van NYC. Dit nagellakje kreeg ik toen ik kerst ging vieren met vriendinnen en natuurlijk heb ik hem gelijk uitgetest. Hieronder laat ik mijn review zien.




Deze rock muse topcoat hoort bij de nieuwste herfstcollectie van NYC, het merk kende ik al langer want ik heb zelf een paar lakjes en daar ben ik heel tevreden over. Ook de prijs van dit nagellakje valt heel erg mee, ze kosten ongeveer 2,29 per stuk. Eigenlijk is dit lakje een topcoat maar ik vond het wel leuk om het eerst even als basislak om te doen. 
Als je deze topcoat als basislak wilt gebruiken is 2 laagjes wel zo mooi vind ik. Maar eigenlijk is dit natuurlijk een topcoat en ik heb hem ook even uitgeprobeerd als topcoat. Als basislak gebruikte ik nu Rimmel London nr 306 Velvet Rose. 



Met een dun laagje topcoat eroverheen werd de kleur opeens donkerpaarsig, een heel mooie verandering! Ik had namelijk deze roze kleur opgedaan terwijl ik een auberginekleurige broek aanhad dus dat paste helemaal niet bij elkaar. Met maar één laagje van deze mooie topcoat werd de kleur bijna precies hetzelfde als mijn broek! Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe deze topcoat zal staan bij bijvoorbeeld een gele basislak dus dat ga ik zeker nog een keer uitproberen! 
Het enige nadeel van deze topcoat is dat als je de lak eraf wilt halen, vooral de grote glitters er bijna niet af willen met nagellak remover. Ik heb eerst de lak eraf gehaald en de glitters bleven gewoon op mijn nagel zitten, die heb ik er met mijn nagel afgehaald. Dat is het enige minpuntje aan deze nagellak, want hij is perfect voor feestjes!















  

Wednesday, January 9, 2013

Filmrecensie: the life of Pi

Het leek ons leuk om ook wat recensies te gaan bloggen en toevallig zijn we laatst naar de film the life op Pi geweest dus bij deze.




We werden gevraagd of we meewilden naar deze film en dat wilden we opzich wel, want het is niet een film die wij op het eerste gezicht zouden uitkiezen. Daarom waren we erg benieuwd hoe deze film zou zijn. De film gaat over de Indiase jongen Pi, die met zijn ouders en dierentuindieren op een vrachtschip naar Amerika gaat. Het schip zinkt en Pi overleeft het in een reddingsboot, waar ook een tijger in zit. Pi is nu alleen op zee met zijn boot en een tijger en bedenkt allemaal plannen en dingen om overleven. omdat we niet de pret willen bederven vertellen we niet het plot van de film :) Achteraf vonden we het een hele mooie film en vooral de 3D effecten waren echt een pluspunt. Ook Pi (Suraj Sharma) acteerde heel goed en geloofwaardig. Als eindcijfer geven we de film the life of Pi een 8, een echte aanrader volgens ons!














Bekijk de officiële trailer hier:
http://www.pathe.nl/film/16630/life-of-pi/agenda

Monday, January 7, 2013

Citytrip Wenen


Vandaag doen we een citytrip langs de hotspots in... Wenen! Je zou niet denken dat dit een trendy,gezellige en vooral super mooie hoofdstad van Oostenrijk is. Ik ben er deze kerstvakantie geweest met mijn familie, daarvoor had ik al gezocht op internet wat je er allemaal kon doen. Er kwamen hele leuke dingen uit, dus ik was heel benieuwd hoe het daar was. En Wenen kan ik nu op m'n lijstje zetten met one of my favorite cities.



                              Kohlmarkt

Voor de shopverslaafden onder ons, de Kohlmarkt is een shopwalhalla. De winkels in deze chique winkelstraat verschillen van  Louis Vuitton, Burberry en Tiffany&Co tot  Forever 21 en Zara. De Kohlmarkt is het mooist als het donker is want dan gaan de mooie lichten aan.

                                 Schönbrunn
De leukste tijd van het jaar als je Schönbrunn bezoekt is tijdens de Kerst, er staat dan een grote kerstboom en op het plein is een grote markt.
                                                            Naschmarkt
Naschmarkt, een markt vol met kleuren en geuren. Ze verkopen er groente,fruit,kleren en lekkere broodjes. Het is wel een beetje toeristisch maar het is mooi om te zien. Dichtbij de Naschmarkt zitten er allemaal hippe vintage winkels als je honger hebt breng een bezoekje aan de Kunsthallencafé in het park Karlsplatz.

                              Rathaus

Rathaus is het mooist in het donker, dan is het gebouw verlicht. En kijk nou zelf, deze foto hierboven heb ik zelf gemaakt, is hij niet mooi?

Café Griensteidl
Je hebt veel koffiehuizen in Wenen. Wij gingen naar café Griensteidl waar je de lekkerste taartjes kan krijgen (de Sachertorte is erg lekker). Het is er vaak erg druk maar wel heel gezellig. 


                                 Belvedère
Dit was vroeger het paleis van de koningin. Het ligt heel mooi en toen ik er binnen kwam wou ik er gelijk wonen. Het voelt een beetje alsof je in het zonnige Griekenland bent beland.

Als je Wenen bezoekt kan je een kaart voor het openbaar vervoer nemen, je kan dan onbeperkt reizen! De tram en de metro gaan om de paar minuten, heel handig.

Dus wil je nog een paar dagen naar een leuke,gezellige stad bezoek Wenen!





Sunday, January 6, 2013

Nailart: man in pak


Nagels lakken, wie houdt er nou niet van? Zoveel verschillende kleurtjes en merken, je krijgt er nooit genoeg van. Omdat wij heel erg fan zijn van nagellak en van nailart wil ik jullie een leuke nailart laten zien die ik heb uit geprobeerd. Op youtube staan altijd hele leuke nailart filmpjes en toen we deze zagen dachten we meteen: deze moeten we gaan maken! 



 Als je deze wil gaan maken waarschuw ik je al wel, je bent niet binnen een kwartiertje klaar. Ik ben er een uur mee bezig geweest maar dan heb je ook wel hele leuke nagels! Hoe maak je deze nagels?

Stap 1:

 Eerst lak je je nagels helemaal wit. 

Stap 2:
Daarna zet je je kwastje aan het uiteinde van je nagel in het midden en  lak je schuin omhoog. als je dit hebt gedaan moet je nog knopen maken. 

Stap 3:
Stipjes zet je gemakkelijk met een dottingtool maar als je die niet hebt kan je ook het puntje van een sateprikker afknippen. Doop de dottingtool on de nagellak en zet twee kleine stipjes als een rijtje in het midden van je nagel. 



Stap 4: 
Als laatste is het vlinderdasje aan de beurt. Dit kan je met het kleinste formaat dottingtool doen of met het puntje van een sateprikker. Eerst zet je een stip in het midden, en vervolgens maak je links en rechts van de stip een klein driehoekje. Even inkleuren en het strikje is af. 



Voor de finishing touch kan je je nagels afwerken met topcoat, maar let er wel op dat je nagels eerst helemaal zijn opgedroogd. Veel plezier met het maken van deze nailart!

Saturday, January 5, 2013

Recept: Krumpli






Één van de leukste dingen die je samen kan doen is koken. Alles samen snijden,bakken,koken,grillen enzovoort en het leukste werk het opeten! We koken samen vaak omdat we het gezellig vinden en we vaak nieuwe recepten uitproberen. Deze keer maakten we het Hongaarse gerecht Krumpli, een ovenschotel met aardappelen,gedroogde worst,paprika en ui. En ookal zeggen we het zelf, het is erg lekker en makkelijk!

Enjoy!




Het lekkerst bij de krumpli is als je er nog gekookte eieren bij doet, die je in plakjes snijdt! Dit hebben wij niet gedaan.

Stap 1
De ingrediënten
Een zak voorgekookte aardappelschijfjes
2 paprika´s
1 ui
Gedroogde cervelaat worst
creme fraiche
(eventueel 2 gekookte eieren)
                                                                                                                                          stap 2
                                              Snijd de paprika's in kleine stukjes


Stap 3
                                     Snijd daarna de ui in stukjes (Huilen gegarandeerd :)


Stap 4
                                     Doe een stukje boter in de pan en bak het samen met
                                     de paprika's en de ui, totdat het gaar is.


Stap 5
                                      Vet de ovenschaal in met boter en doe een deel van
                                      het paprika-ui mengsel in de schaal met daarbovenop
                                      de cervelaat.


Stap 6
                                        Bedek dit met een deel van de aardappelschijfjes



Stap 7                                            
                                     Herhaal de volgorde totdat de schaal vol zit en eindig
                                     door creme fraïche erover uit te strijken. Doe de schaal
                                     20 tot 30 minuten op 220 graden.

                                                              Eet smakelijk!