Thursday, January 3, 2013

Stijlicoon 2012: Olivia Palermo






                                                   




2012 was het jaar vol nieuwe trends zoals barokken-prints, leren rokjes, fake fur, heel veel studs, peplum jurkjes en stoere army jacks. De it-girl van dit moment Olivia Palermo volgt de laatste trends op de voet. Maar wie is deze New Yorkse nou eigenlijk? 

Olivia Palermo, een New Yorkse socialité, model, actrice en it-girl van dit moment. Jullie kunnen haar kennen uit de serie: 'The city' waarin ze samen met Whitney Port werkte voor Diane von Furstenberg en later bij de accessoire-afdeling van de Elle. Op dit moment staat ze op de cover van de Vogue Spanje. Olivia gaat de deur niet uit zonder een compleet gestijld outfit(haar vriendje Johannes of hondje als accessoire). Olivia mengt het chique met het stoere, een mooie tas en een zonnebril is haar handelsmerk. Wij vinden haar zelf een trendsetter, ze trekt kleren aan waar ze op dat moment zin in heeft maar houdt altijd rekening met de laatste mode.

Deze week spotten we haar in een kanariegele jas, klinkt vreselijk maar doordat ze alles goed in verhouding heeft gebracht, de tas en our favourite de leren broek.

                                                             

In 2013 gaan we zeker nog veel van Olivia Palermo zien en horen, met nieuwe outfits die ons inspireren en waar we van dromen :)

Als mode-icoon moet je natuurlijk ook een website hebben, hier vindt je alles over de laatste mode en wat ze zelf graag draagt
http://www.oliviapalermo.com/

                                            

0 comments:

Post a Comment