Sunday, January 6, 2013

Nailart: man in pak


Nagels lakken, wie houdt er nou niet van? Zoveel verschillende kleurtjes en merken, je krijgt er nooit genoeg van. Omdat wij heel erg fan zijn van nagellak en van nailart wil ik jullie een leuke nailart laten zien die ik heb uit geprobeerd. Op youtube staan altijd hele leuke nailart filmpjes en toen we deze zagen dachten we meteen: deze moeten we gaan maken! 



 Als je deze wil gaan maken waarschuw ik je al wel, je bent niet binnen een kwartiertje klaar. Ik ben er een uur mee bezig geweest maar dan heb je ook wel hele leuke nagels! Hoe maak je deze nagels?

Stap 1:

 Eerst lak je je nagels helemaal wit. 

Stap 2:
Daarna zet je je kwastje aan het uiteinde van je nagel in het midden en  lak je schuin omhoog. als je dit hebt gedaan moet je nog knopen maken. 

Stap 3:
Stipjes zet je gemakkelijk met een dottingtool maar als je die niet hebt kan je ook het puntje van een sateprikker afknippen. Doop de dottingtool on de nagellak en zet twee kleine stipjes als een rijtje in het midden van je nagel. 



Stap 4: 
Als laatste is het vlinderdasje aan de beurt. Dit kan je met het kleinste formaat dottingtool doen of met het puntje van een sateprikker. Eerst zet je een stip in het midden, en vervolgens maak je links en rechts van de stip een klein driehoekje. Even inkleuren en het strikje is af. 



Voor de finishing touch kan je je nagels afwerken met topcoat, maar let er wel op dat je nagels eerst helemaal zijn opgedroogd. Veel plezier met het maken van deze nailart!

0 comments:

Post a Comment